Hyppää pääsisältöön

Mira: "Löysin mummon kuolleena"

Muistoja au pair -keikoilta. Se tunne kun on yksin ulkomailla ja vastuu pakottaa aikuistumaan. Au pairit Lontoossa -sarja on innostanut monet muistelemaan omia kokemuksiaan.

Mira oli Sveitsissä, oppi saksaa ja pääsi Alpeille. Mutta yllättävin aamu oli kun hän löysi perheen mummon kuolleena.

VIDEO: Miran tarina Sveitsistä

Sanna oli au pairina Englannissa. Hän pääsi mielestään helpolla, kohdalle sattui miellyttävä perhe. Sannan mielestä kokemus kasvatti: "Opin, että tärkeintä on ottaa vastuuta omasta itsestään."

VIDEO: Sannan tarina Lontoosta

 • Onko sinun vuorosi lähteä maailmalle tämän hetken suosituimman sarjan matkassa? Hae tulevalle Au pairit -kaudelle!

  Au pairien 7. kauden haku on avattu.

  Artikkelia muokattu 23.8.: Haku Au pairien uudelle kaudelle on päättynyt. Mikäli olet 18–28-vuotias ja koet, että nyt on juuri oikea hetki ottaa etäisyyttä Suomeen ja seikkailla kaukana kotoa – mutta myös ottaa vastuuta vieraan perheen lapsista – hae mukaan Au paireihin! Yle Areenan tämän kevään katsotuin ohjelma saa jatkoa ja etsimme nyt nuoria aikuisia uusiksi au paireiksi. Hakijan tule

 • Nyt on SOS! Testaa, oletko Au pairit-guru!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Testaa!

  Onko sinulla Au pairit hallussa ihan 6/5? Nyt on tosifanin testi. Miten hyvin muistat eri kausien tapahtumia? Saatko kaikki oikein? Testaa tietosi nopeassa testissä!

 • Uudet au pairit esittäytyvät! - Tällä kaudella suunnataan Havaijin lämpöön

  Au pairit Havaijilla julkaistaan Yle Areenassa 29.5. klo 21.

  Au pairit -sarjan kuudes kausi vie nuoret au pairit Havaijille eksoottiselle ja kuvankauniille Oahun saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Uudet au pairit Talvikki, Emma, Annika ja Amma pakkaavat laukkunsa ja lähtevät sydämet avoinna uusiin seikkailuihin. Au pairit Havaijilla julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa keskiviikkona 29.5.