Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Suomirockin sensuroimatonta historiaa julkaistu jo 38 henkilön verran

Suomirockin sensuroimaton historia -sarjassamme on julkaistu kohta neljäkymmentä haastattelua ja lisää tulee viisi joka viikko.

Tämän viikon julkaisuerän kärkeen nousivat äänestyksessä pari viikkoa sitten Emma-patsaita kahminut, edelleen suosionsa huipulla oleva Jii Karjalainen, jolta nähdään kaksi eri haastattelua sekä hänen tapaansa 1980-luvun suosikkibändejä luotsanneet Kolmannen naisen Pauli Hanhiniemi sekä Miljoonasateen Heikki Salo.

Toimituksen valintoina nostamme esiin suulaan manserockin ensimmäisen aallon veteraanin, monesta muustakin roolista tutun Veltto Virtasen ja toimittajalegenda Juho Juntusen, joka nousi otysikoihin saatuaan joku aika sitten potkut viimeisenä toimittajana Soundi-lehdestä, jota hän oli itse ollut aikoinaan perustamassa.

Haastattelut pääset näkemään tästä. 

Tätä ennen julkaisiemme haastattelujen lista alkaa olla komea:

Andy McCoy, Kirka, Ville Valo, Remu Aaltonen, veljekset Pantse ja Martti Syrjä, Juice Leskinen, Liisa Akimof, Pedro Hietanen, MA Numminen, Tuomari Nurmio, Ismo Alanko, Markku Into, Mauri Kunnas, Kauko Röyhkä, Arto Melleri, Dave Lindholm, Aki Sirkesalo, Jukka Tolonen, Pekka Pohjola, Heikki Silvennoinen, Claude, Yari, Kari Peitsamo, Esa Pullianen, Otto Donner, Hector, Epe Helenius, Twist Twist Erkinharju, Tokela, Michael Monroe, Seppo Vesterinen, TT Oksala, Olli Lindholm, Mato Valtonen ja Sakke Järvenpää.

Monilta on mukana useampia haastatteluja.

Koko satsi aukeaa tämän linkin takaa. 

Seuraavat viisi haastattelua julkaisemme viikon päästä torstaina 3.4.2014. Näistä kolme valitaan äänestyksellä. 

Lomake suosikkeihin löytyy alta, voit valita listalta kaikki suosikkisi. 

Julkaisemattomia haastatteluja on vielä pitkälle toista sataa.

Yleisön kolmen suosikin lisäksi Elävän arkiston toimitus valitsee joka viikko kaksi kiinnostavaa haastattelua.

Äänestys ja viiden julkaisun viikkotahti jatkuvat koko kevään, julkaisupäivä on aina torstai.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Kommentit