Hyppää pääsisältöön

Vadelmavene-sinkku soi YleX:ssä yksinoikeudella

Kasmirin Vadelmavene-sinkku soi Ylex:llä yksinoikeudella 4. huhtikuuta asti. Kappale on ensimmäinen sinkkulohkaisu syksyllä julkaistavalta albumilta.

Kasmir // Kuva: Essi Lamppu

Kasmir eli Thomas Kirjonen on tullut tunnetuksi muun muassa Asteen Spaceman-kappaleen ja Sannin Kiinni-biisin fiittaajana. Nyt laulaja on julkaisemassa omaa levyä, jonka ensisinkku Vadelmavene soi yksinoikeudella YleX:ssä huhtikuun 4. päivään saakka. Hyväntuuliseen poppiin keskittyvä Kasmir kuvailee omaa musiikkiaan urbaaniksi purkkasouliksi.

Musiikkia pitkään harrastanut Kasmir kertoi Urbaania purkkasoulia tekevä Kasmir haluaa olla kuin Aki Sirkesalo, että hänen uralleen on mahtunut muutakin kuin poppia. Hän on esimerkiksi paukutellut rumpuja punkrocin tahtiin ja laulanut Collarbone-rockbändissä. Muusikko siirtyi urbaaniin poppiin, kun rock-genre alkoi tuntua rajoittavalta.

- Biisinkirjoittajana en halua mitään kehyksiä itselleni. Olen henkeen ja vereen poppijäbä, Kasmir sanoi.

Lue myös:

Urbaania purkkasoulia tekevä Kasmir haluaa olla kuin Aki Sirkesalo