Hyppää pääsisältöön

Tällä liikkeellä valloitat tanssilattian – katso video

Heitä itsellesi ylävitonen tanssilattialla.

Street-tanssin suomenmestaruuskisojen ensimmäiset karsinnat järjestetään Helsingin kulttuuritalolla 30.3. Sen kunniaksi YleX Viikonlopun vieraana käy tanssinopettaja, tanssija ja koreografi Teemu Korjuslommi ja SM-kisatuomari Sara Hirn.

Korjuslommi on opiskellut tanssia Tukholmassa, Helsingissä, Lontoossa, Tallinnassa, Pariisissa, New Yorkissa ja Las Vegasissa. Lockingin-tanssityylin kaksinkertainen Suomen mestari on voittanut lukuisia tanssialan palkintoja. Videolla Korjuslommi opettaa YleX Viikonlopun Annelle ja Tommille tanssilattian räjäyttävän liikkeen.

- Locking-filosofiaan kuuluu, ettei tarvitse odottaa muilta hyväksyntää vaan me annamme sen itsellemme, Korjuslommi selittää.

Monimutkaisessa liikkeessä tanssija antaa itselleen yläfemmat. Yritä perässä ja valloitat viikonloppuna tanssilattialla ainakin oman sydämesi.

YleX Viikonlipun vieraana tanssija Teemu Korjuslommi ja Streetin SM-kisatuomari Sara Hirn. Kuuntele haastattelu lauantaina 29.3. klo16–17.

Lähteet: YleX Viikonloppu