Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Ensio

Rovaniemeltä ponnistava, suomenkielinen alternative rockyhtye Ensio soittaa räyhäävää indie-rockia hienoisilla pop-punk- ja grunge-vivahteilla. Bändin musiikki pääsee oikeuksiinsa livenä ja on yksi niistä pumpuista, joka voi olla illasta riippuen ''maailman paras livenä'' tai yksi helvetin katastrofi.

Viikon Kellaribändi Ensio.

Kotipaikkakunta: Rovaniemi

Musiikkityyli: Alternative rock

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: Antti Alaruikka: kitara / laulu. Henri Karjalainen: basso. Ville Ukkola: rummut.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Taidokasta ja tiukkaa soittoa. Sovituspuoli kimuranttia, mutta pysyy hienosti kasassa. Koukuttava ja mieleenpainuva kertosäe kertoo myös siitä, että melodiapuoli sekä sävellyskynä ovat teräviä. Kuulostaa vähän siltä, kuin nuori Don Huonot olisi ottanut vahvan kuurin Queens Of The Stone Agea, progea ja punkkia.

Vielä odotamme:

Vaikka kimuranteilla sovitusratkaisuilla on kiva kikkailla, ei mutkien suoristaminen koskaan pahaa tee. Itsetarkoituksellinen kieroilu voi olla kaksiteräinen miekka!

Kristallipallo:

Ensio ottaa Lapin haltuun mielettömillä livekeikoillaan, ja saa nimensä kiirimään myös etelän yleisön korvakäytäviin. The Scenesin lämppäriksi Ouluun ja sitä kautta kohti koko kansan uudeksi rock-suosikiksi!