Hyppää pääsisältöön

Flow Festival julkaisi uusia kiinnityksiä

Yhdestoista Flow Festival järjestetään 8.–10. elokuuta Suvilahdessa.

Phantom // Kuva: Jason Williamson / The Line of Best Fit

Helsingin Suvilahdessa nähdään ensi kesänä lontoolainen garagerock-yhtye The Horrors, joka julkaisee toukokuussa neljännen studioalbuminsa Luminous. Bändi on esiintynyt aikaisemmin Suomessa Ruisrockissa kesällä 2007.

Muita uusia ulkomaisia kiinnityksiä ovat yhdysvaltalainen, kitaravetoisesta indierockistaan tunnettu Real Estate, elektronisen soulin kuumin tulokas, brittiläinen FKA Twigs, yhdysvaltalainen synapop-yhtye Poliça ja niin ikään yhdysvaltalainen, tunnelmallisen folkin taitaja, laulaja-lauluntekijä Marissa Nadler.

Kotimaisia lisäyksiä ovat kansainvälisestikin noteerattu elektroduo Phantom, huhtikuussa seitsemännen albuminsa julkaiseva, runollisesta folkistaan tunnettu Joose Keskitalo, räp-kokoonpano Aivovuoto sekä juurevaa blues-iskelmää tarjoileva Pietarin Spektaakkeli.

Kolmen päivän liput ovat myynnissä Lippupalvelussa. Tänä vuonna muita varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa OutKast, The National, Janelle Monáe, Die Antwoord, Paul Kalkbrenner, Slowdive ja Bill Callahan.

YleX on mukana Flow Festival -tapahtumassa.

Lähteet: Flow