Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Sian kappaleesta Chandelier?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Sia // Kuva: facebook.com/SiaMusic

Kuka? Sia: Chandelier

Mitä? Sia Furler on australialainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan taiteilijanimellä Sia. Tällä hetkellä nainen valmistelee tulevaa kuudetta studioalbumiaan, jonka ensimmäinen single Chandelier kuullaan tänään Rytmibarometrissä. Sia on julkaissut soolomateriaalia viimeksi vuonna 2010, jonka jälkeen hän vetäytyi työstämään musiikkia muille artisteille kuten Beyoncélle, Katy Perylle ja Rihannalle. Tauon aikana neitoa on kuitenkin onneksi kuultu fiittaamassa mm. David Guettan ja Flo Ridan kappaleilla.

Hä? Chandelier syntyi puolivahingossa kesken jamisession Sian pimputtaessa pianoa ja lauluntekijä Jesse Shatkinin takoessa Marimbaa.