Hyppää pääsisältöön

Näin muusikot huijaavat fanejaan netissä

Artistit huijaavat fanejaan rajuilla uutisilla aprillipäivän kunniaksi.

Jannika B:n Šiva-albumin kansikuva // Kuva: Sony Music

Poppari Jannika B postasi itkuisen videon, jossa hän kertoi, ettei oikeasti laula levyillään tai keikoillaan. Tähti tunnusti pestanneensa haamulaulajikseen Irinan ja Kaija Koon. Lisäksi Jannika B kertoi, että hänen aviomiehensä Toni Wirtanen on puolison sijasta oikeasti hänen sukulaisensa, pikkuserkku heinolalaisesta Tähkäsen suvusta.

Katso Jannikan itkuinen aprillipila alta.

Energisistä cover-keikoistaan tunnettu Roope Salminen & Koirat -yhtye huijasi tehneensä uuden kappaleen Sannin ja VilleGallen kanssa.

- Olemme tehneet vuosia duunia ja paljon on ollut käänteitä matkassa. Vihdoinkin voidaan julkaista meidän ensimmäinen sinkku. Kiitos fiiteistä Ville Galle ja Sanni! Tämä on unelmien täyttymys, Roope Salminen kirjoitti Facebookissa.

Linkki ei kuitenkaan johda bändin ensimmäiseen sinkkuun, vaan koiravideoon.

Roope Salminen & Koirat sai levydiilin – albumillinen omaa musaa luvassakoska siihen viittaavia huhuja on ollut liikkeellä jo pitkään.

Helsinkiläinen rocktrio Face of God lähti myös fiittihuijaukseen mukaan.

- Face Of God feat. Cheek tulossa pian, bändi ilmoitti ytimekkäästi Facebookissa.

Teinitähti Robin järkytti fanejaan ilmoittamalla, että hän lopettaa keikkailun kokonaan.

- Juuri saamamme tiedon mukaan Suomen suosituin teinitähti Robin Packalen on päättänyt jättää esiintymislavat. Tulevan viikonlopun konsertit Joensuu Areenalla ja Holiday Club Saimaalla ovat ensimmäiset keikat, joilla yleisö näkee aidon Robinin sijasta hologrammi-Robinin. Syy näin radikaaliin päätökseen liittyy Robinin koulunkäyntiin, Robin tiedotti Facebookissa.

Musta Barbaari puolestaan huijasi fanejaan Twitterissä.

Lähteet: Facebook, Twitter, Youtube