Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Hetkiä Kalliossa pääkuva

P.K. Keränen tulkitsee Hectorin klassikkokappaleen

Anssi Kelan viereen sohvalle istahtaa 22-Pistepirkon P.K. Keränen. Miehet tarttuvat Hectorin klassikkokappaleeseen.

P.K. Keränen kertoo pitävänsä monista Hectorin kappaleista, joista valitsi esitettäväkseen Jos sä tahdot niin –biisin. ”Ajattelin, että nyt kokeilen, miltä se tuntuu ja kuulostaa”.

Aluksi P.K. Keränen tapaili kappaletta itsekseen, jonka jälkeen hän ja Anssi Kela kokeilivat biisin soittamista yhdessä. Versioon haluttiin mukaan sähkökitara ja syntikka. Laulun sanoma haluttiin säilyttää. ”En oikeastaan ajatellut tulkintaa, vaan tavoitteena oli esittää kaunis laulu
niin että se tuntuisikin semmoiselta”, Keränen sanoo.

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.