Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Hetkiä Kalliossa pääkuva

Aino Vennan veto saa valomiehenkin viheltämään

Aino Venna on fanittanut Ufo Mustosen Samuli Edelmannille kirjoittamaa Mun sydämellä on kypärä -kappaletta jo vuosia ja hän pitää laulua nerokkaana. Tärkeän ja itse valitseman kappaleen tuominen Anssi Kelan eteen hermostutti, mutta Kela otti tilanteen haltuun viileän rauhallisesti.

”Anssi vain tokaisi, että ’mä ymmärsin, että sulla on tästä jo joku versio, vedä se tähän alkuun.’ Sen jälkeen hän lähti viemään tyyliä rauhallisempaan ja monimuotoisempaan suuntaan. Erityisesti Anssin kertosäkeeseen tekemä stemma pelittää mielestäni kuin häkä”, Venna kehuu.

Hetkiä Kalliossa -kuvauksissa oli Vennan mielestä hauska ja välitön tunnelma. ”Olimme kaikki ahtautuneet siihen pieneen kalliolaiseen asuntoon ja joka puolella oli valonauhoja, helmirimpsuja ja kynttilöitä. Veivasimme biisiä uudestaan ja uudestaan, kuvausryhmä heitti aina ottojen väliin huulta milloin mistäkin. Fiilis oli erittäin rento, vaikka tuppaan yleensä jännittämään kameran edessä. Itselle paras olo tuli siitä, kun lähtiessäni kuulin, kuinka kamojaan pakkaava valomies vihelteli biisin kertosäettä”, hän sanoo.

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.