Hyppää pääsisältöön

Myllyrinne letkauttaa löytäneensä Armi Toivasen - odottaa äkäistä puhelua

Ville Myllyrinne letkauttaa löytäneensä huippunäyttelijä Armi Toivasen. Samalla hän odottaa näyttelijättäreltä kiukkuista puhelua.

Ville Myllyrinteen käsikirjoittama, tähdittämä ja ohjaama komediasarja Myllyrinne Company kasaa yhteen lukuisia suomalaisia eturivin koomikoita ja näyttelijöitä. Sarjassa on mukana Armi Toivanen, Antti Holma, Heli Sutela, Anna-Maija Tuokko, Sanna-Kaisa Palo ja Erkki Saarela.

- Olen ihaillut näitä ihmisiä pitkään. Kasattiin porukka ennen kuin tiedettiin, mitä tehdään, Myllyrinne kertoo YleX Aamun haastattelussa.

Myllyrinne sanoo, että Myllyrinne Companyn pilottijakso kuvattiin kauan ennen kuin Armi Toivanen oli mukana Putouksessa. Armi Toivanen on tällä hetkellä yksi tunnetuimmista suomalaisista naisnäyttelijöistä. Myllyrinteen mukaan Myllyrinne Companyn tekoa venytettiin useaan otteeseen Armi Toivasen aikataulujen vuoksi.

- Olen ylpeä siitä, että Armi oli mukana jo pilotissa vuosia sitten. Nyt puhutaan siis ajasta ennen Putousta. Osa sketseistä tehtiin jo ennen Leena Hefner o.s. Herppeenluomia sun muita.

Myllyrinne innostuu ajatuksesta, että hän on Armi Toivasen menestyksen takana.

- Laita otsikkoon, että minä tein Armin. Sillä varmaan saadaan Armi soittamaan minulle sanoen, "eikö sulle hitto mikään riitä", Myllyrinne sanoo.

Kuuntele koko haastattelu:

Lähteet: YleX Aamu