Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Rewind

Hieman popimman Higher-sinkun jälkeen Rewind palaa juurilleen ja tarjoaa kuultavaksi rikkobiittiä ja happoa. Pieniä koukkuja on myös matkan varrelle tiputeltu, jotta mielenkiinto säilyy loppuun saakka.

Rewind-yhtyeen jäsenet tehdashallin edessä promokuvassa // Kuva: Rewind

Kotipaikkakunta: Turku / Paimio

Musiikkityyli: elektroninen

Perustamisvuosi: 2001

Kokoonpano: Janne Mäntylä & Tuomas Virtanen

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Toni Laaksonen 2011: Todella valmiinkuuloista dancemusiikkia! Soundit ovat kohdallaan ja biisissä on tarttuvuutta. Sounds-kappaleessa yhdistyvät The Prodigy-rummut Daft Punk-henkiseen tunnelmointiin.

Venla Kokkonen 2014: Tomii edelleen! Ignition-biisiä kuunnellessa hengästyy ja tulee hiki. Pakko tanssia valotikku kädessä kuin huomista ei olisi.

Vielä odotamme:

Toni Laaksonen 2011: Oman soundin löytymistä. Mikä on Rewindin tavaramerkki? Mistä heidän musiikkinsa tunnistaisi samantien?

Venla Kokkonen 2014: Voisiko yhtye tehdä "radiohittimäisen" vähemmän hapokkaan, muttei kuitenkaan liian helppoa biisä? Vokaalit kiinnostaa!

Kristallipallo:

Toni Laaksonen 2011: Oikeiden kontaktien avulla kaverit voivat päästä hyvinkin pitkälle. Onko Rewindin musiikki sitten tarpeeksi omaperäistä herättämään suuren danceyleisön mielenkiintoa? Mainstreamsuosiota yhtye tuskin tavoitteleekaan ja tämäntyyppisellä musiikilla se olisi tuskaisen työn takana. Maailman danceklubeilla Rewindin tyypit voivat hyvinkin esiintyä tulevaisuudessa.

Venla Kokkonen 2014: Weekend-festareille vuonna 2016.