Hyppää pääsisältöön

Kasmir hyppäsi oravanpyörästä musiikkialalle

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrivieraaksi saapui Kasmir, joka kertoi mitä purkkasouli on.

Laulaja-lauluntekijä Kasmirin debyyttisinkku _Vadelmavene _soi tällä viikolla yksinoikeudella YleX:ssä. Tänään se pääsi Mitä mieltä olet Kasmirin kappaleesta Vadelmavene?peukutettavaksi, kun mies saapui YleX Jälki-istunnon vieraaksi. Kasmir toi mukanaan myös kakkutarpeet vadelmavenekakkua varten, sillä miehellä on musiikinteon lisäksi työkokemusta myös ravintola-alalta.

- Enää ei ole ravintola-alalla sitä perusgraindaamista, että maanantaista maanantaihin. Välillä on ikävä sitä, kun se on niin adrenaliinipainotteinen ala. Mä hyppäsin vuosi sitten siitä oravanpyörästä pois, kun sain kustannusdiilin biisinkirjoittajana. Sain keskittyy musaan täysin, Kasmir kertoo.

Kasmir työstää ensimmäistä albumiaan parhaillaan tuottajiensa Hank Solon ja Jonas W. Karlssonin kanssa. He ovat yhdessä määritelleet musiikkinsa purkkasouliksi.

- Laulumelodioissa ja kuljetuksissa on tosi paljon soulvaikutteita. Purkka taas edustaa sitä, että se on aika kertsivetosta kamaa ja hyväntuulista tarttuvaa poppia, mies selittää.

Kasmirin debyyttisinkku Vadelmavene julkaistaan virallisesti huomenna. Koko albumi julkaistaan näillä näkymin syksyllä.

- Meillä on 8 biisiä valmiina, halutaan tehdä vielä lisää, että on mistä valita.

InnoituksenVadelmavene-kappaleeseen Kasmir sai Urbaania purkkasoulia tekevä Kasmir haluaa olla kuin Aki SirkesaloSen seurauksena avautui lukko, jonka jälkeen hän tajusi, että voi kirjoittaa biisinsä omasta elämästä ja ympäröivästä maailmasta.

- Mulla on korvat koko ajan auki. Jos jossain ratikassa istuu ja kuuntelee, kun jotkut vapaa-aikapainotteiset herrasmiehet örisee, niin sieltä voi aina poimii kaikkia hyviä läppiä!

Lähteet: YleX Jälki-istunto