Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Kasmirin kappaleesta Vadelmavene?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Kasmir: Vadelmavene

Kuka? Kasmir: Vadelmavene

Mitä? Laulaja-lauluntekijä Thomas Kirjonen tunnetaan nykyisin taiteilijanimellä Kasmir. Vielä muutama vuosi sitten kaveri lauloi rokkia englanniksi 15 Minutes Before The Dive -yhtyeessä ja sitä ennen hän luritteli rankempaa matskua bändissä nimeltään Collarbone. Kasmirina Thomas on ehtinyt fiitata jo Sannin kappaleessa Kiinni sekä Asteen hitissä Spaceman. Nyt mies starttaa soolouransa julkaisemalla suomenkielisen debyyttisinglen Vadelmavene. Purkka-soulin täyteistä albumia työstetään parhaillaan tuottajien Hank Solon ja Jonas W. Karlssonin studioilla, ja levy ilmestynee syssymmällä.

Hä? Vadelmavene eli Hallonbåt on myös ruotsalaisen makeinen jota yhdessä sisaruksensa Lakritsiveneen kanssa on valmistettu jo vuodesta 1928.