Hyppää pääsisältöön

Dj Orion julkistaa tulevan klubimusiikin maraton-lähetyksen: Luvassa 7 tuntia dancea

YleX:n tapanin dancet herättivät konemusiikin ystävät talviuniltaan, ja kansa jäi janoamaan lisää. Nyt sitä on luvassa.

DJ Orion // Kuva: YleX / Juliana Harkki

Tapaninpäivänä YleX:n taajuudella jytisi, kun Suomen kovimmat tiskijukat tykittivät parasta antiaan. Tapaukselle on aneltu jatkoa ja nyt sitä on vihdoinkin luvassa. DJ Orion julkistaa Wappudancet - luvassa on seitsemäntuntinen konemusiikin maraton-lähetys vappupäivänä, toukokuun 1. päivä.

Wappudanceilla esiintyy kaikkiaan seitsemän levynpyörittäjää: DJ Orionin ja Matti Airaksisen lisäksi vielä viisi muuta, jotka paljastetaan YleX:n Popuutisissa ensi viikon aikana. Luvassa on Suomen eturivin artisteja.

- Tapaninpäivän juttu oli menestys, sille tapahtumalle on kyselty jatkoa ja nyt on hienoa päästä tekemään tämä eturivin artistien kanssa. Ensi viikolla kannattaa seurata tarkkaan, keitä on tulossa, DJ Orion sanoo.

Lähetys tullaan videoimaan kokonaisuudessaan useammalla kameralla, joten tapahtumaa YleX:n netistä seuraamalla pääsee tarkkailemaan huipputiskijukkien työskentelemistä lähietäisyydeltä ja tarkemmin kuin minkään tapahtuman eturivistä.

- Tämä on todellinen tulikoe artisteille. koska ensin riehutaan vappuaattona, sitten on megalähetys ja heti perään on tavallinen keikkaviikonloppu. Tässä koetellaan tiskijukkien kestävyyttä ja kuuntelijoiden naapureiden kärsivällisyyttä, DJ Orion kertoo.

- Viimeksi meno yltyi studiossa todella kuumaksi, odottelemme vähintään samaa tällä kertaa, mies vielä lisää innoissaan.

Wappudancet-erikoislähetyksessä 1. toukokuuta on luvassa 7 tuntia erikoispitkää lähetystä Suomen parhaimpien tiskijukkien kanssa. Esiintymässä ovat YleX:n omat DJ Orion ja Matti Airaksinen sekä Darude. Muut DJ:t julkaistaan tällä viikolla, joten seuraa YleX.fi-sivustoa. Liity myös mukaan Wappudancet-tapahtumaan ja saat tiedot kaikista tulevista tapahtumista!

Lähteet: YleX