Hyppää pääsisältöön

Jukka Poika ottaa tulevalla levyllä ohjat omiin käsiinsä

Vastikään tuoreen sinkun julkaissut Jukka Poika työstää parhaillaan uutta levyä ja on pitkästä aikaa tuottanut itse levyttämänsä materiaalin. "Tulevalta albumilta löytyy vaihtelevasti erilaisia ratkaisuja ja tyylejä. Lähdin tuottamaan levyn itse, koska halusin vähän pitää hauskaa sen kanssa", Suomireggaen pioneeri virnistää.

Laulaja myöntää, että toisaalta levyn tekeminen ilman suurta ammattimaista taustajoukkoa on paitsi haastavaa myös pelottavaa. "Faneilla on paljon odotuksia. Toisaalta mun pitäis olla jo tottunut siihen aina joku valittaa tai aina mä petän jotkut. Joku varmaan tässäkin vaiheessa sanoo, että nyt se on muuttunut kaupalliseksi, mutta se kuuluu asiaan", Jukka Poika pohtii.

Suorana: Kortesmäen lähetyksessä 31.3. Jukka Poika esitti tuoreen sinkkunsa Brand New Ihanuus.