Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet The Black Keysin kappaleesta Fever?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

The Black Keys // Kuva: https://www.facebook.com/TheBlackKeys

Kuka? The Black Keys: Fever

Mitä? Etenkin Lonely Boy -hitistään tuttu The Black Keys, jonka siis muodostavat Dan Auerbach ja Patrick Carney, julkaisee toukokuussa jo kahdeksannen studioalbumin Turn Blue. Levyn ensimmäinen sinkku on Fever, joka on jo kerennyt soida Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona. Tänään Fever pääsee YleX Jälki-istunnon kuulijoiden arvioitavaksi, kun se saa luvan startata tämän viikon Rytmibarometri-karkelot.

Hä? The Black Keys ilmoitti tulevasta albumistaan ensimmäisen kerran nyrkkelijälegenda Mike Tysonin Twitter-tilin kautta.