Hyppää pääsisältöön

Drama queen

Emmi Lukkari
Emmi Lukkaria näyttelee Suvi Hurme. Emmi Lukkari Kuva: Yle uusi päivä

Emmi on syntynyt tähdeksi, ainakin omasta mielestään. Emmi on itsetietoinen nuori nainen, joka rakastaa olla huomion keskipisteenä. Onneksi hän tarpeen tullen osaa myös nauraa itselleen.

Emmi tähtää musiikkiteatteriuralle. Hän on musikaalisesti lahjakas ja draamaa syntyy helposti omastakin elämästä. Emmi haaveilee tähteydestä sellaisella intohimolla, että siivet uhkaavat välillä palaa.

Hän lähti isoin toivein opiskelemaan Berliiniin. Itsetunto ja lopulta Emmin mielenterveys saivat kolauksen, kun lahjat eivät riittäneetkään jatko-opintoihin. Suorasukaisen Emmin ensirakkaus oli Tomi Karhu, jonka kanssa välillä opettajaansa Aleksi Ruuskaseen rakastunut Emmi meni lopulta naimisiin.

Pariskunnan Aasian-matkalla Emmi sai monenlaista pohdittavaa, mikä vääjäämättä vaikuttaa naisen ja hänen läheistensä elämään.

Mukana tuotantokausilla 1-6

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.