Hyppää pääsisältöön

Päämäärätietoinen selviytyjä

Kuvassa Krista Kortelainen (Thelma Siberg).
Krista Kortelaista näyttelee Thelma Siberg. Kuvassa Krista Kortelainen (Thelma Siberg). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Krista Kortelainen,Thelma Siberg

Krista on toimelias, huumorintajuinen ja suorapuheinen nuori nainen.

Lukioikäisenä hän rakasti tanssimista enemmän kuin mitään muuta. Aikuistuessa tanssi-innostus kuitenkin hiipui ja hän perusti oman vaateyrityksen. Muotia ja sisustamista rakastava Kristasta tuli kauppatieteiden opiskelija ja intohimoinen yrittäjä.

Rohkea nainen haluaa menestyä ja on huono häviäjä: perfektionismi aiheuttaakin Kristalle joskus harmeja. Itsevarmuuden ja rohkeuden alla piilee kolhuja kokenut sydän, eivätkä ystävät välttämättä osaa tarjota Kristalle tukeaan silloin kun tämä sitä kaipaisi.

Kiperistä tilanteista naisellisen ja kauniin Kristan pelastaa hänen huumorintajunsa ja erityisesti kyky nauraa itselle.

Mukana tuotantokausilla 1-9

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.