Hyppää pääsisältöön

Satin Circusta viedään maailmalle


Kotimaisen pop-musiikin tuoreimpiin lupauksiin kuuluvalla Satin Circus -yhtyeellä menee lujaa. Teinityttöjä villitsevä bändi julkaisi esikoisalbuminsa ystävänpäivänä, ja sen jälkeen yhtye on keikkaillut kotimaan lisäksi myös Norjassa. Satin Circus vieraili Suorana: Kortesmäessä -ohjelmassa 7.4.

"Meille kuuluu ihan sairaan hyvää. Just allekirjoitettiin keikkasopimus Norjaan, ja nyt on tulossa myös Japanin julkaisua ja Saksan keikkoja", yhtyeen kosketinsoittaja Axel kertoo.

Suorana: Kortesmäen lähetyksessä bändin jäsenet Axel ja Paul pelasivat myös Joonan isännöimää Totuus vai tehtävä -peliä, jossa miehet muun muassa pääsivät esittämään oman versionsa Rauli Badding Somerjoen Paratiisi-kappaleesta. Axel myös paljasti, milloin on viimeksi valehdellut. "Joku kysyi eilen multa, saako meidän tulevalla laivakeikalla yhteiskuvia keikan jälkeen. Mä sanoin, että ei saa, koska me lähdetään keikan jälkeen sieltä suoraan helikopterilla Turkuun. Se oli vale."

Satin Circus esitti lähetyksen lopussa kappaleen Expectations.

Lisää ohjelmasta