Hyppää pääsisältöön

DJ Rony Rex: Arvostus motivoi kovempaan uurastukseen

Rony Rex tähdittää YleX:n Wappudanceja 1. toukokuuta. Suomen parhaaksi uudeksi DJ:ksi valittu mies odottelee Wappudanceja innolla.

Rony Rex

Rony Rex rikastaa YleX:n Wappudancejen DJ-rosteria. Artisti täydentää jo entuudestaan kovaa kattausta, johon kuuluvat Wappudancet-iltaa isännöivä DJ Orion, YleX:n perjantai-iltojen ysärikuningas Matti Airaksinen, Darude, K-System, Super8&Tab ja Djane J7.

Suomen parhaaksi uudeksi DJ:ksi valittu Rony Rex kertoo saadun arvostuksen motivoivan entistä kovempaan uurastukseen.

- On hienoa saada tunnustusta tehdystä työstä. Tuntuu, että on tehnyt jotain oikein. On myös upeaa nähdä, miten ihmiset tukevat mun juttuja, ja miten monet uudet fanit ovat löytäneet mun DJ-kuviot. Se, jos joku, antaa voimaa tehdä entistä kovempaa työtä uran eteen, Rony Rex sanoo YleX:lle.

Rony Rex on lähdössä ensimmäisille Euroopan ulkopuoleisille keikoilleen muun muassa Egyptiin. Mies esiintyy Hurghadassa klubilla, jossa hän kävi nuoruudessaan.

- Ensimmäinen keikka siellä tulee olemaan entisellä Ministry Of Sound -klubilla, joka on nykyisin Papas Beach. Hauska yhteensattuma, että olimme perheeni kanssa lomalla Hurghadassa ollessani noin 15-16 ja kävin siellä silloin juuri kyseisessä klubissa ihmettelemässä. Taisi olla yksi mun ensimmäisiä klubikokemuksia, Rony Rex kertoo.

Wappudancet-erikoislähetykseen Rony Rex lupailee hikistä meininkiä ja erittäin outoja musiikkivalintoja. Livenä soittaminen laajalle kuulijakunnalle kovan DJ-kattauksen kanssa saa pintaan hyvän jännityksen.

Rony Rex soittaa YleX:n Wappudancet-erikoislähetyksessä 1. toukokuuta. Luvassa on seitsemän tuntia erikoispitkää lähetystä Suomen parhaimpien tiskijukkien kanssa. Iltaa isännöi YleX:n oma DJ Orion. Lähetyksessä esiintyvät muun muassa Djane J7, Super8&Tab, K-System, Darude ja YleX:n ysärikunkku Matti Airaksinen. Loput DJ:t julkaistaan tällä viikolla. Liity mukaan Wappudancet-tapahtumaan ja saat tiedot kaikista tulevista tapahtumista.

Lähteet: YleX