Hyppää pääsisältöön

Sinisilmäinen hoivaaja

Minna Alajoki Uusi Päivä sarjasta
Minnaa näyttelee Anu Niemi. Minna Alajoki Uusi Päivä sarjasta Kuva: Yle/Uusi Päivä Uusi päivä (tv),Minna Alajoki,anu niemi

Minna on empaattinen ja arjessa viihtyvä sairaanhoitaja, joka tahtoo omilla jaloillaan.

Valoisa ja sovitteleva Vilman, Tuijan ja Oskun (ja myöhemmin Oulan) äiti unohtaa helposti itsensä ja omat tarpeensa. Nuorena solmittu parisuhde Askon kanssa ajautui yhdessä vaiheessa eroon.

Tunnollinen arjen sankaritar ei ole mikään pullantuoksuinen emo, mutta välillä hän saa touhukkuuspuuskia, jotka huvittavat lähipiiriä.

Mukana tuotantokausilla 1-7 ja 9

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.