Hyppää pääsisältöön

Suosittu Siskonpeti saa jatkoa - luvassa entistä ällömpää ja roisimpaa menoa

Siskonpedin ensimmäisen tuotantokauden suosikkihahmot jatkavat myös toisella kaudella.

Siskonpeti

Suosittu Siskonpeti-sarja saa jatkoa. Sarjaa tekemässä ollut koomikko Pirjo Heikkilä kertoo Yle Uutisten haastattelussa, että ensimmäiseltä kaudelta tutut hahmot, esimerkiksi Siru ja Maija saatetaan nähdä tulevissa jaksoissa.

- Siinä on alistava ystävä, joka haluaa toisen näyttävän koko ajan rumalta ja tyhmältä. Ehkä kakkoskaudella tulee Maijan kosto? Heikkilä tuumii.

Hänen mukaansa tekijäporukan tarve itseironiaan ei ole hiipunut, vaikka ohjelmasta on tehty ja eetterissäkin näytetty jaksoja yhden kauden verran.

- Meillä on niin itseironinen porukka, että on hirveä tarve morkata itseämme ja löytää itsestämme yhä ällöttävämpiä piirteitä, mistä tehdä vitsiä. Yritämme nauraa sille, että olemme kauheita ihmisiä, hän sanoo.

Siskonpedin pääosissa on nähty Heikkilän lisäksi Niina Lahtinen, Sanna Stellan ja Krisse Salminen. Heikkilä kertoo, ettei osannut aavistaa, millaisen suosion sarja saa. Hänen mukaansa on "sairaan kivaa", miten hyvää palautetta ohjelmasta on tullut.

- Juuri joku sanoi, ettei hänen kaverinsa pysty edes katsomaan sarjaa, koska se sattuu niin paljon. Se oli kiva kommentti. Mutta on niitäkin, jotka eivät ole tykänneet. Yleisin ja käytetyin kommentti on, että verorahoilla tehdään tällaista paskaa.

Heikkilä ei mielellään kehu tekemisiään, joten hän sanookin, että aina on parannettavaa.

- Vaikka olisinkin joistain jutuista ylpeä, aina on fiilis, että olisi voinut tehdä paremmin. Meillä on kuitenkin ollut älyttömän hyvä yhteishenki ja porukka. Se näkyy ohjelmasta.

Siskonpedin tekijäporukalle kakkoskausi on unelmien täyttymys. Sitä he ovat Heikkilän mukaan toivoneet koko ajan.

- Nyt rupeamme kirjoittamaan ja kuvaukset hoidetaan varmaan vasta ensi vuonna. En tiedä, milloin ohjelma tulee ulos. Ehkä ensi vuonna.

Lähteet: Yle Uutiset