Hyppää pääsisältöön

Tunteellinen touhottaja

Asko Haavisto Uusi Päivä sarjasta
Askoa näytteli Antti Majanlahti. Asko Haavisto Uusi Päivä sarjasta Kuva: Yle/Uusi Päivä Uusi päivä (tv),Asko Haavisto,Antti Majanlahti

Asko on idearikas ja energinen äidinkielenopettaja, jonka impulsiivisuus johtaa usein virhearviointeihin.

Hän on kuitenkin nopea kääntämään takkinsa, jos tajuaa erehtyneensä: hyväsydämisenä miehenä Asko myös katuu aidosti töppäyksiään.

Kaduttavaa riittää, sillä Asko sekaantuu mielellään muiden asioihin. Erityisesti Asko pyrkii ohjailemaan lastensa elämää.

Asko menee vaikka läpi harmaan kiven saavuttaakseen päämääränsä, mutta ahneudenpuuskat ja Napoleon-kompleksi saavat hänet usein asettamaan itselleen kohtuuttomia tavoitteita.

Mukana tuotantokausilla 1-7

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.