Hyppää pääsisältöön

Gotye-fiittaajana tunnettu Kimbra saa taustatukea Musen laulajakitaristilta

Maailmanlaajuisen hitin fiittaajana tunnettu Kimbra on saanut uudelle levylleen nimekkäitä vieraita, esimerkiksi Musen Matthew Bellamyn.

Gotye ja Kimbra Grammy-gaalassa. // Kuva: Paul Buck/EPA

Gotyen _Somebody that I Used to Know' -_hitillä laulanut naisartisti, Kimbra, on saanut tulevalle sooloalbumilleen edustavan joukon vierailijoita. Yksi tunnetuimmista on Musen keulahahmona tunnettu Matthew Bellamy. Australialainen Fasterlouder-sivusto kertoo, että uudella levyllä tullaan kuulemaan Bellamyn kitarointia. Kipinä fiittaamiselle on ilmeisesti saanut alkunsa molempia artisteja yhdistävän tuottajan kautta.

Albumin fiittaaja lista ei jää tähän, sillä mukaan on saatu lisäksi ainakin Foster The Peoplen Mark Foster sekä r&b-artisti John Legend. Levytysessioihin on linkitetty Fasterlouderin mukaan myös Queens of the Stone Agen ja The Mars Voltan muusikoita.

Uusiseelantilaisen Kimbran Vows-debyyttialbumi ilmestyi vuonna 2011 ja se saavutti menestystä lähinnä hänen kotimaassaan sekä Australiassa.

Lähteet: FasterLouder