Hyppää pääsisältöön

7-vuotias norjalaistyttö hurmaa käsittämättömällä lauluäänellä – katso Talent-esitykset

Norjan Talent-ohjelmassa esiintynyt Angelina Jordan hurmaa sekä tuomarit että yleisön uskomattoman vahvalla lauluesityksellä.

Angelina Jordan // Kuva: YouTube

Simon Cowellin kehittämä Talent-formaatti on nostanut laulajia ympäri maailmaa suuren yleisön tietoisuuteen. Supertähteyteen sarjan myötä on noussut muun muassa brittiartisti Susan Boyle. Tänä vuonna Norjan Talent-show'ssa esiintynyt pikkutyttö Angelina Jordan on nyt saavuttanut valtavaa suosiota kotimaassaan, ja laulajan maine leviää internetin kautta myös maailmalla.

Vasta seitsemänvuotias Jordan tulkitsee pehmeän käheällä äänellä sulavasti niin jazzlegenda Billie Holidayta kuin Nancy Sinatran Bang Bang -kappaletta. Tyttö on laulutaitonsa vuoksi päässyt Talent-ohjelman lisäksi esiintymään myös muissa norjalaisissa ohjelmissa

Katso alta Jordanin uskomattomat lauluesitykset.

Billie Holidayn Gloomy Sunday

Nancy Sinatran Bang Bang

Lähteet: YouTube