Hyppää pääsisältöön

Elina Haavisto

Elina Haavisto
Elina Haavisto elina haavisto

Sarjasta poistunut hahmo Elina suhtautui kunnianhimoisesti työhönsä vaihtoehtoisen energian parissa kunnes loukkaantui vakavasti ratsastusonnettomuudessa.

Elina on syntynyt Göterborgissa ja opiskellut diplomi-insinööriksi Espoon Otaniemessä. Aurinkoenergian kehittely oli pitkään hänen elämänsä suuri päämäärä.

Herttaisen Elinan elämää ovat leimanneet onnettomat rakkaussuhteet: komea, mutta petollinen Niklas Järvelä ja Aleksi Ruuskanen ovat molemmat valloittaneet Elinan sydämen.

Elina joutui ratsastusonnettomuuteen, loukkaantui vakavasti ja lähti Sveitsiin toipumaan.

Elina Haavistoa näyttelee Sanni Haahdenmaa.

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.