Hyppää pääsisältöön

Oman elämänsä räppäri

Veeti Susimaa
Veeti Susimaata näyttelee Joes Teka. Veeti Susimaa veeti susimaa

Veeti on oman nuoren elämänsä koulima selviytyjä, joka haaveilee räppärin urasta. Sanavalmiilla ja energisellä nuorella riittää egoa vaikka muille jakaa. Veetin joskus jopa koppava käytös kätkee taakseen afrikkalaisen syntyperän aiheuttamat kitkerät kokemukset.

Traumaattinen varhaislapsuus Angolassa ja uusi elämä suomalaisessa adoptioperheessä on kasvattanut Veetistä päämäärätietoisen nuoren miehen, jonka nenälle ei hypitä. Jyväskyläläisen pienyrittäjäperheen kasvattina Veeti tietää, että unelmien eteen tulee tehdä kovasti töitä.

Huolettomien Virtauksen lukiolaisten joukossa Veeti vaikuttaa välillä hupaisankin pikkuvanhalta. Se ei kuitenkaan estä Veetiä unelmoimasta jopa maailmanmaineesta ja mammonasta räppärinä. Veeti on aina valmis bileisiin, ja se yhdistikin Iris Rainion ja Veetin. Tyttöystävän isän kitkerä suhtautuminen ja jopa rasistisuus ovat hankaloittaneet nuorten seurustelua.

Tieto Angolan sodasta hengissä selvinneen sisaren olemassaolosta tärskäyttää Veetin kuitenkin takaisin synnyinjuurilleen.

Mukana tuotantokausilla 4-6

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.