Hyppää pääsisältöön

Piiloherkkä pitkätukka

Kuvassa Tomi Karhu (Antti Väre).
Tomi Karhua näyttelee Antti Väre. Kuvassa Tomi Karhu (Antti Väre). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Tomi Karhu,Antti Väre

Tomi on terävä ja nokkela nuori mies, jonka luovuus suuntautuu täydellisen iskutekniikan hiomiseen.

Ensimmäisen lukiovuotensa aikana hän alkoi seurustella Emmi Lukkarin kanssa. Suhde lopulta kariutui. Tomi on ehtinyt seurustella myös Krista Kortelaisen kanssa. Entinen pitkien suhteiden mies on nykyään sitä mieltä, että laatua ei kannata asettaa määrän edelle.

Pelimieselkeistään huolimatta Tomi on lojaali ja hyvä ystävä, joka tosin ärsyttää kaveripiirissä loppumattomalla väittelynhalullaan ja oikeassa olemisen pakollaan. Lukiossa Tomin tavoitteena oli tulla toimittajaksi. Myöhemmin hän muutti Virtauksesta Tampereelle opiskelemaan elokuva- ja media-alaa.

Tomin herkkyys pääsee pintaan Otson seurassa, sillä pojalla on Virtauksessa asuvaan isäänsä luja side.

Mukana tuotantokausilla 1-9.

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.