Hyppää pääsisältöön

Suloinen outolintu

Kuvassa Anni Malinen (Anette Aghazarian).
Annia näyttelee Anette Aghazarian. Kuvassa Anni Malinen (Anette Aghazarian). Kuva: Yle Uusi päivä (tv),Anni Malinen,Anette Aghazarian

Anni Malinen on taiteellinen ja luova persoona: suloinen kummajainen, jolla on rikas sisäinen maailma.

Persoonallinen nuori nainen erottuu joukosta myös ulkoisella olemuksellaan: kirpparilöydöt ja villit vaate- ja väriyhdistelmät huomataan varmasti.

Anni on aina valmis auttamaan ystäviään. Auttaessaankin hän turvautuu usein epätavallisiin keinoihin kuten taikoihin tai loitsuihin.

Annilla on isänsä puolelta turkkilaiset sukujuuret ja iso suku Turkissa. Isälle Anni on Hale. Suomalainen äiti ja Annin pikkusisarukset asuvat Vantaalla.

Annilla on takanaan turkkilaisen suvun järjestämä, nyt jo purettu kihlaus.

Sydämensä harharetkien jälkeen Anni on vihdoin ymmärtänyt, että Roni Sirén on paitsi ihana ystävä myös sielunkumppani ja rakastettu.

Mukana tuotantokausilla 4-9

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.