Hyppää pääsisältöön

Tältä munamies kuulostaa nyt - Riku Nieminen takoo elektrorokkia

Riku Nieminen tunnetaan erityisesti munamiehen roolistaan. Nyt hän takoo elektrorokkia uuden bändin riveissä.

Riku Nieminen K!ngin Another Lover -videolla.

Munamiehen roolistaan tunnettu Riku Nieminen on tehnyt uuden aluevaltauksen, sillä hän on mukana uudessa elektronista musiikkia soittavassa bändissä nimeltä K!ng. Nieminen paukuttaa kokoonpanossa rumpuja. Yhtye kertoo ottaneensa vaikutteita muun muassa Lady Gagan, Musen sekä Kraftwerkin tyyleistä ja sen musiikissa yhdistelellään dancea rokkiin elektronisella otteella.

K!ng on julkaissut juuri ensimmäisen sinkkunsa nimeltä Another Lover. Bändiin kuuluvat Niemisen lisäksi kosketinsoittaja Ville Aalto, kitaristi Samuli Kivelä ja sähkörumpuja soittava Aleksi Kinnunen.

Yllättävin piirre loppukesästä julkaistavalla levyllä tulee olemaan se, että jokaisella biisillä kuullaan eri laulajaa - esimerkiksi Michael Monroe, Eva Louhivuori ja Mikko Herranen laulavat levyllä. Vakituista laulajaa ei harkita ainakaan tässä vaiheessa.

Tuoreen Another Lover -biisin laulaja kätkeytyy nimen LadyH taakse.