Hyppää pääsisältöön

Valloittava häirikkö

Karri Palomäki
Karri Palomäkeä näyttelee Eemu Korpela. Karri Palomäki karri palomäki

Karri on tuonut Virtaukseen renttumaista karismaa. Hän puhkuu sellaista levotonta energiaa, että se uhkaa välillä uuvuttaa hänen lukiolaistoverinsa – opettajista puhumattakaan.

Karri on taipuvainen kyseenalaistamaan vanhoja toimintamalleja ja on arvomaailmaltaan kaikkea muuta kuin konservatiivinen. Lukion rehtorin Asko Haaviston hermoille Karri käy jatkuvien tempaustensa ja kurittomuutensa takia. Toisaalta Asko näkee hänessä paljon luovaa taiteellisuutta.

Tytöistä Karri tykkää niin paljon, ettei hänestä oikein ole luotettavaksi kumppaniksi. Lukion alussa pojan ja Vilma Haaviston välillä kipinöi, mutta Karri päätyi seurustelemaan Krista Kortelaisen kanssa. Sittemmin Karri särki sydämensä Mirja Mäkimaan sylissä.Karrin todellinen rakkaus onkin teatteri. Hän haaveilee pääsystä Teatterikorkeakouluun, tähtäimessään näyttelijän ura.

Mukana tuotantokausilla 2-6

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.