Hyppää pääsisältöön

Viileäkuorinen tulisielu

Marika Ruuskanen-Kuusla Uusi Päivä sarjasta
Marikaa näyttelee Helena Rängman. Marika Ruuskanen-Kuusla Uusi Päivä sarjasta Kuva: Yle/Uusi Päivä Uusi päivä (tv),Marika Ruuskanen-Kuusla,Helena Rängman

Marika on tanssija ja tanssin opettaja ja jännittävä sekoitus pohjoismaista viileyttä ja taiteilijamaista temperamenttia.

Kauniin Marikan olemustan leimaa tietynlainen kireys, ja hän on teräväkielinen ja herkästi ylireagoiva.

Täysverinen taitelija ei ole omimmillaan pedagogina, vaikka ilmaisulukiossa opettajana työskenteleekin.

Luonteensa kulmikkaiden puolien takia Marikalla ei ole kovin paljon ystäviä, mutta hän on pohjimmiltaan herkkä ja tunteva nainen, jolla on oikeudenmukainen ja sitoutuva sydän.

Marika rakastaa miestään Tero Kuuslaa ja hyväksyi alkukangertelujen jälkeen Teron pojan Roninkin osaksi pientä perhettään. Marika itse ei voi saada lasta.

Virtauksessa syntynyt nainen on opiskellut ja tanssinut New Yorkissa, joten hänellä on kestokaipuu kaupunkiin.

Mukana tuotantokaudet 1-7

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.