Hyppää pääsisältöön

Uusia kiinnityksiä Jurassic Rockiin – mukana brittilistojen kärkinimi

Elektropop-bändi Clean Bandit nähdään elokuussa Mikkelissä.

Brittibändi Clean Bandit. // Kuva: Facebook.com/cleanbandit

Jurassic Rock on julkistanut uusia artistikiinnityksiä. Isoin yksittäinen nimi on brittibändi Clean Bandit, joka on hallinnut singlelistoja ympäri maailman ja myös Suomessa. Rather Be -kappaleellaan YleX:ssä soinut yhtye julkaisee debyyttialbuminsa New Eyes 30. toukokuuta.

Kotimaisista kärkinimistä tapahtumassa nähdään Haloo Helsinki!, Kaija Koo ja Stam1na. Viimeisenä mainittu on nähty ainoana yhtyeenä Jurassic Rockissa joka vuosi.

Jurassic Rock järjestetään 8.-9.8.2014 Mikkelissä. Festivaalin aikaisemmat kiinnitykset ovat HIM ja jenkkibändi Flogging Molly.

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.