Hyppää pääsisältöön

Niklas Järvelä

Niklas Järvelä
Niklas Järvelä niklas järvelä

Sarjasta poistunut hahmo Niklas ja Elina ovat kokeneet vuosia sitten intohimoisen romanssin, jolla oli tuhoisia seurauksia.

Naimisissa ollut pienen lapsen isä särki Elinan sydämen ja seurasi myöhemmin Virtaukseen paenneen naisen kannoilla kaupunkiin.

Pariskunnan myrskyisä on-off-suhde on imenyt pyörteeseensä myös sivullisia: Minna Haavisto ja Krista Kortelainen ovat molemmat kokeneet Niklaksen charmin konkreettisesti.

Itsevarma Niklas osaa olla vaikuttava myös liike-elämässä, ja hänelle työ on ihmissuhteita tärkeämpää. Elinan kohtalokkaan onnettomuuden myötä miehestä on kuitenkin löytynyt pehmeä, uhrautuva puoli.

Niklas Järvelää näyttelee Kai Vaine.

Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.