Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Alicia Keysin kappaleesta It's On Again (ft. Kendrick Lamar)?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Kendrick Lamar & Alicia Keys // Kuva: 2dopeboyz.com

Kuka? Alicia Keys ft. Kendrick Lamar: It's on again

Mitä? Rytmibarometriviikko startataan discotunnelmilla! Peukutettavaksi pääsee näyttävällä äänellä varustettu Alicia Keys ja kappale It's On Again, joka löytyy Amazing Spider Man 2 -elokuvan soundtrackilta. Uskomattoman energialatauksen kappaleeseen tuuttaa heti alkuun kovassa hypessä uiskenteleva räppäri Kendrick Lamar. Kappaleen on tuottanut joka paikan höylä Pharrell Williams. Hän myös esittää kappaleen musiikkivideolla jonkinlaista hakkerineroa, joka kikkailee Manhattanin valot toimimaan hänen koskettimiensa mukaan. Musiikkivideolla nähdään Keysin, Lamarin ja Pharrellin lisäksi myös kappaleen teossa mukana ollut tunnettu elokuvasäveltäjä Hans Zimmer

Hä? Alicia Keysin hiukset ovat muuttaneet muotoaan viime vuosien aikana aina pikkuleteistä pottatukkaan. It's On Again -biisin musavideolla naisella on vanha kunnon mulletti aka takapiiska!