Hyppää pääsisältöön

Helsinki POP SHOW julkistaa esiintyjiä – mukana Robin ja Duudsonit

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä koko perheen kesäkonsertti Helsinki POP SHOW tuo keskiviikkona 9. heinäkuuta Olympiastadionin lavalle huikean artistikattauksen musiikin, urheilun ja viihteen saralta.

Robin

Olympiastadionille rakennettava stadion-kokoluokan lava catwalkeineen ja jättiscreeneineen täyttyy energiasta, kun Helsinki POP SHOW:n lavan valloittavat ennen Robinin jättishow’ta vuorollaan Duudsonit, Justimus, Krista Siegfrids, Voice of Kids -voittaja Molly, Jontte Valosaari, Janna, Kasmir ja TCT. Toukokuun aikana julkistetaan lisäksi erityisesti jalkapalloyleisön keskuudessa suosittuja esiintyjiä. Myös mentalisti Noora Karma tuo tapahtumaan ripauksen kesäyön taikaa.

- Torella komiaa olla mukana valloottamassa starioni meirän Duudsonit showlla ja päästä levittämään positiivisen anarkian ilosanomaa, toteaa Duudsoneiden Jarppi.

Illan ohjelma huipentuu pääesiintyjä Robinin ennennäkemättömään stadionluokan lavashow’hun.

- Mahtavaa päästä vetämään täysillä Olympiastadionille! Tästä tulee mun isoin show ikinä ja luvassa on paljon yllätyksiä, Robin kertoo.

Jatkossa vuosittain Helsinki Cup -juniorijalkapalloturnauksen aikana järjestettävä ikärajaton koko perheen tapahtuma yhdistää uudella tavalla populaarimusiikin, kansainvälisen Helsinki Cup -jalkapalloväen se nuorisokulttuurin.

Lähteet: Tiedotuspalvelu