Hyppää pääsisältöön

Mitä villimpi teini, sen hullumpi äiti

Christopher Mama soi Sofia Thurénin Viikon tehona.

Christopher

Sofia Thurénin viikon tehona soi Christopherin _Mama.

_Tanskalainen Christopher on sulavaääninen poppari, joka korvaa Tanskalainen poplupaus Christopher luuli Suomea takapajulaksi häikäilemättömällä flirtillä. Laulaja on kakkosalbumillaan Told You So hylännyt eteerisen mies ja kitara -asenteen ja siirtynyt urbaanin rnb-musiikin leiriin. Nimikkosinkku _Told You So _jäi soundimaailmaltaan 2000-luvun alkupuolelle, mutta Mama-kappaleen bassolinja nostaa artistin suoraan trendikkäimpien rytmimuusikoiden joukkoon.

Mama-biisissä ei kehitellä maailmaa mullistavia sointukuvioita tai genrerajoja rikkovia soundioivalluksia. Vahvasti Justin Timberlaken ja Pharrell Williamsin suuntaan kumartava jammiraita nappaa kuitenkin lantiosta kiinni ja laittaa geneerisyydestään huolimatta kuulijan notkumaan mukana. Napakka, goovaava ja tarttuva poppiralli on yksinkertaisesti hemmetin nasta. Mutsiskin tykkäisi!

Onko Christopherin kappale purkitettua groovea vai likaista puumanmetsästystä?