Hyppää pääsisältöön

Teflon Brothers: Jos kelattaisiin rahaa, ei tehtäisi musiikkia

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrivieraana kävi Teflon Brothersin Voli ja DJ Berlin.

Teflon Brothers: Voli ja DJ Berlin // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Jälki-istunnon vieraaksi saapui Teflon Brothersin Voli ja DJ Berlin, kun Mitä mieltä olet Teflon Brothersin kappaleesta Kärpästen Juhlat (Osa 2)?kuultiin yhtyeen uusi kappale Kärpästen Juhlat (Osa 2). Kappaleen nimelle löytyy selitys 80-luvulta ja Organ-nimisen yhtyeen kappaleesta Kärpästen juhlat.

- Heikki (Kuula) löysi sen. Ollaan soitettu sitä ennen keikkaa jonkun vuoden ajan, ja sen idea sopi tekeillä olleeseen lastenlevyyn, Voli kertoo.

Idea Teflon Brothers tekee lastenlevyn: Haluamme Pedro Hietasen mukaansyntyi jo viime vuonna. Näillä näkymin kyseinen albumi julkaistaan syksyllä.

- Tiputellaan tässä jotain biisejä, joista kaikki ei välttämättä ole lastenlevyllä, vaan jollain ihan uudella levyllä. Jos me kelattaisiin rahaa, niin me ei tehtäisi tälleen, koska eihän tästä saa kukaan kiinni! Ja jos kelattaisiin rahaa, niin ei varmaan tehtäisi musiikkia, vaan oltaisiin kesät duunissa ja talvisin lähdettäisiin Pattayalle, miehet naureskelevat.

Teflon Brothers kohahdutti viimeksi uutisella, jonka mukaan pokeritähti Ilari Sahamies on ostanut paikan yhtyeestä 50 000 eurolla. Vaikka asiasta kerrottiin aprillipäivänä, miehet lupaavat jutun olevan totta.

- Sahamies oli nyt kirjoituslomalla Espanjassa. Loppukesästä julkaistaan biisi, jossa Sahamies on mukana. Koitetaan mahdollisimman nopeesti mennä studioon, Voli kertoo.

Lähteet: YleX Jälki-istunto