Hyppää pääsisältöön

Weekend Festival julkaisi uusia esiintyjiä: Afrojack Suomeen

Weekend Festival julkaisi uusia nimiä. Suomeen saapuu muun muassa DJ-tuottaja Afrojack.

Weekend Festival // Kuva: SKM Photo / Sami Hakala

Elokuussa Helsingissä järjestettävä Weekend Festival julkaisi uusia kiinnityksiä. Festarin lavalle ovat uusina kiinnityksinä nousemassa Afrojack, Borgeous, Dyro, Headhunterz, DJ Bl3ND, Michael Calfan sekä Borgore.

Tunnetuin uusista nimistä on tuottaja-DJ Afrojack, joka on oman musiikkinsa lisäksi tehnyt kappaleita muun muassa David Guettan ja Pitbullin kanssa. Afrojack tuo festivaalin tiedotteen mukaan Helsinkiin poikkeuksellisen livekattauksen, jossa taustavokalistit ja livemuusikot yhdistyvät näyttävään visuaaliseen esitykseen.

Elokuun 15-16. päivinä järjestettävässä Weekend Festivalissa esiintyy edellä mainittujen lisäksi muun muassa Calvin Harris, Deadmau5, Martin Garrix, Knife Party, Alex Kunnari, Heavyweight ja JVG. Festareilla nähdään myös YleX:n Wappudancet-tapahtumassa esiintyvät DJ Orion, Super8 & Tab, Rony Rex ja DJane J7.

Lähteet: Tiedote