Hyppää pääsisältöön

YleX nostaa nyt Kieszan pöydälle

Kieszan Hideaway soi Venla Kokkosen Viikon tehona.

Kiesza // Kuva: https://www.facebook.com/Kiesza

Venla Kokkosen viikon tehona soi Kiesza: _Hideaway

_Syksyllä 2013 ilmestyi norjalaisen Donkeyboyn Triggerfinger -kappale, ja silloin myös törmättiin Kieszaan, joka kyseisellä biisillä vieraili. Tuolloin laulajatteresta ei paljoa vielä tiedetty, mutta nyt tiedetään.

Kiesza on kanadalainen 25-vuotias laulaja-lauluntekijä, jolla on taustat baletissa, purjehtimisessa ja Kanadan kuninkaallisessa laivastossa. Nyt hänen debyyttisinkullaan Hideaway on paikka Brittien sinkkulistan kärjessä.

Hideaway nousee nyt myös Uuden musiikin iltavuoron viikon tehoksi. Kappale on salonkikelpoista elektronista tanssipoppia, joka huokuu 90-lukulaista "päätä nyökyttävää" dance-biittiä. Eleganttiutta kappaleelle taas tuo Kieszan diivamaisesti soiva kujeileva ja heleä ääni. Katy B on siis saanut kilpailijan!

Tämän kappaleen tahdissa taistellaan tanssilattian herruudesta hetki ennen discon viimeistä hidasta!

Kaipaatko piiloon biisiltä, vai tanssitko sen tahdissa itsesi tainnuksiin? Kommentoi Venla Kokkosen viikon tehoa!