Hyppää pääsisältöön

10 kuumaa vinkkiä treffeille

Tero treffikuvauksissa
Tero treffikuvauksissa Kuva: Minttu Heimovirta treffit

Rakkausviikolle kuvasimme jutun ihmiseläimen soidinmenoista. Alla jakoon opitut vinkit. Miten toimia treffeillä, jos haluat saada mielitiettysi ihastumaan itseesi?

1. Valitse jännittävä paikka

Jos haluat heti tehdä vaikutuksen treffikumppaniisi, ovat vuoristorata, koskilasku ja kalliokiipeily ykkösvaihtoehtoja. Jännittävässä paikassa syke nousee ja erittyy adrenaliinia. Aivot voivat tulkita elimistön kiihtymystilan väärin ja luulla sen johtuvan toisesta ihmisestä, eikä tilanteesta! Ja tsädäm – olet aivohuijauksella jo avannut kiinnostuspistetilin. Vaihtoehtoisesti jännittävä elokuva saattaisi toimia, jos et halua sotkea kampaustasi.

2. Tarjoa lämmikettä

Tarjoa heti kärkeen seuralaiselle jotain lämmintä pideltäväksi – kuppi kahvia tai teetä esimerkiksi. On havaittu, että lämmin tuote toimii kylmää tehokkaammin asenteiden lämmittäjänä. Onnistut uskottelemaan toiselle olevasi hyvä tyyppi jo tällä simppelillä toimenpiteellä!

Tero treffikuvauksissa
Tero treffikuvauksissa Tero treffikuvauksissa Kuva: Minttu Heimovirta treffit

3. Mitä naisen kannattaa pukea päälleen?

Mikäli kalliokiipeily ei toteudu, ehdottaisin naiselle korkokenkiä, jotka pistävät lanteet keinumaan houkuttelevasti. Miessilmä ei huomaa herkästi yksityiskohtia joten aika sama mitä erikoispiiperrystä puet päällesi, mies huomaa lähinnä värin ja muodot. Punainen väri usein koetaan houkuttelevana.

4. Miehen pukeutumisvinkit

Miehelle yksi mahdollinen keino on osoittaa pukeutumisella kallista makua. Naiselle varakkuus on houkuttelevaa, sillä se kielii miehen olevan resurssiensa puolesta kykenevä jälkeläisten huolehtimiseen. Mutta kannattaako miehen siistiä itsensä ja ajaa parta tai vahata viikset ennen treffejä? Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että naiset pitävät partaa kuumana – mikäli kaikilla muilla miehillä ei ole partaa. Jos taas partajaakkojen joukossa on siloposki, pidetään häntä miellyttävän näköisenä. Kannattaa siis katsoa kadulla mikä on yleinen trendi naamakarvoituksen suhteen – ja tehdä juuri päinvastoin.

5. Ilmoja pidellyt – puhumisen taidosta

Oleellista on kuunnella toista. Toisia treffejä ei ehkä tule jos puhut vain itsestäsi. Tarkkaavaisesti kuuntelemalla ja kyselemällä osoitat, että olet todella kiinnostunut. Tämä on imartelevaa ja innostavaa toiselle osapuolelle. Toisaalta on huomattu, että mikäli mies on kiinnostunut kohteestaan, käyttää hän useammin ”minä”-sanaa. Eli suokaa hieman ymmärrystä: jos mies puhuu paljon itsestään ja urotöistään, tarkoittaa se, että hän on kiinnostunut sinusta!

6. Tuijotus on tärkeää

Onnistuneisiin treffeihin kuuluu pitkä katsekontakti, jopa kymmenen sekuntia muttei enempää. Tämä viestii molemminpuolista kiinnostusta. Mutta muista siirtää katseesi välillä muualle, sillä liian pitkä tuijotus voi tuntua karmivalta.

Päivikki Puoli seitsemän treffikuvauksissa
Päivikki Puoli seitsemän treffikuvauksissa Päivikki Puoli seitsemän treffikuvauksissa Kuva: Minttu Heimovirta treffit

7. Kynttilänvalo paras valo?

Kliseisesti treffeillä fiilistellään kynttilän loisteessa. Kynttilän himmeä valo imartelee meidän kaikkien piirteitä. Lisäksi pupillit laajenevat hämärässä, minkä toinen ottaa signaalina kiinnostuksesta. Mutta romanttinen hämyisyys saattaa myös väsyttää! Kiero vaihtoehto kynttilälle onkin siniseen vivahtava valo, joka toimii piristeenä. Ethän halua haukotella ihastuksesi seurassa?!

8. Liikkeiden matkiminen

Hän nojautuu eteenpäin, kohta sinäkin nojaudut. Hän nostaa lasia huulille, sinä perässä. Hän sukii hiuksiaan, omat sormesi ovat jo kuontalossasi. Jokainen pari kehittää oman yksilöllisen koreografiansa, jossa matkitaan toisen liikeratoja. Tämä on tiedostamatonta, mutta kertoo, että toinen on kiinnostunut. Tanssiminen on myös tätä – samaan rytmiin liikkumista, joten sekin on suositeltavaa ensitreffipuuhaa! Mutta huomio: tanssityylillä ON merkitystä. Lyhyesti, naisten mielestä on hottia kun miehen yläkroppa heiluu, miehet näkevät mieluusti naisen lantion liikettä.

9. Hajut kehiin

Hajuaisti on tärkeässä roolissa myös ihmisen parinvalinnassa, vaikka vielä ei tiedetä miten tärkeä tarkalleen. Ominaishajussamme kantautuu toisen sieraimiin valtavasti tietoa muun muassa hormonitasoista ja kehon puolustusjärjestelmän geeneistä – kaikki tärkeitä tietoa, jotka vaikuttavat lisääntymiskäyttäytymiseen. Ei ehkä kannata peittää omaa hajuasi parfyymin alle, jotta toinen pääsee huumaantumaan todellisesta tuoksustasi.

10. Milloin ottaa uudelleen yhteyttä?

Leffoista on tuttu ”kolmen päivän sääntö”. Sen mukaan kannattaa odottaa ensitreffien jälkeen kolme päivää ennen yhteydenottoa, ettei vaikuttaisi liian tyrkyltä. Toivottavasti kukaan ei tosielämässä tätä ole yrittänyt – toinen vain turhautuu. Tuo ilmi kiinnostuksesi selkeästi, ja soita vaikka heti perään ja pyydä uudelleen ulos!

Ja tässä kohtaa SINÄ pääset koekaniiniksi, haastan testaamaan niksejä käytännössä! Kerro alle omista kokemuksistasi, mikä toimii treffeillä, mikä ei?

Minttu kyttäämässä soidinmenoja
Minttu kyttäämässä soidinmenoja Minttu kyttäämässä soidinmenoja treffit

Rakkausterveisin
Minttu
-ihmisen soidinkäyttäytymisen erikoisasiantuntija
Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän