Hyppää pääsisältöön

Kolmet kuteet kisoihin

Ratsastustakin rintamus
Ratsastustakin rintamus Kuva: Emmi Kähkönen kolmet kuteet kisoihin

Tärkeintä kisavarusteissa on mielestäni siisteys ja hallittu kokonaisuus. Omaa silmääni miellyttää yksinkertainen siluetti, mutta kukaan ei kiellä kisaradoilla säihkymistä. Kisat kun ovat kuin juhlat, ja juhliin tulee aina pukeutua.

Kuvat: Emmi Kähkönen
Assistentti: Laura Kaikkonen
Kuvausvaatteet: 1. setti kuvausrekvisiittaa, 2. setti Hööks, 3. setti Keravan Horse & Rider

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.