Hyppää pääsisältöön

Kiitos kaikille #lovemilla näyttelijähakuun osallistuneille!

Iso kiitos kaikille #Lovemilla näyttelijähakuun osallistuneille. Hyviä hakijoita oli paljon, joista kaksikymmentä valitiin koekuvauksiin. #lovemilla-kilpailu: Kirjoita sarjaan jakso on myös ohi. Kiitos kaikille hyviä tarinoita lähettäneille.

FAQ - UKK - usein kysytyt kysymykset

On tullut paljon kysymyksiä #lovemillan näyttelijähausta. Nyt vastataan. Eli me haetaan sekä puherooleihin että avustajiksi 13 - 16 -vuotiaita. Jos täyttää tänä vuonna 13 vuotta niin hakemaan vaan. Aina kandee yrittää. (hahmoista ei saa vielä hiiskua sanakaan, mutta ovat aika älyttömiä ja siistejä tyyppejä) Lovemillaa kuvataan Helsingissä ja näyttelijöille maksetaan palkkio, mutta ei niin suurta, että kannattais jättää kesätyöt tekemättä.

Kommentit
  • Raskaustesti

    Tee välittömästi raskaustesti.

    Tuntuuko siltä, että paksuutta pukkaa, mutta et ole ihan varma? Tee välittömästi raskaustesti, jota varten ei tartte edes nousta kusemaan aamulla hihaan!

  • Kerro mulle sun unelmas

    Mulla on sekä isoja että pieniä unelmia.

    Mulla on sekä isoja että pieniä unelmia. Sellasia mitkä voi saavuttaa oikeastaan melko vähällä vaivalla ja sellasia mitkä ei toteudu ehkä koskaan. Yhdestä jutusta mä oon varma - Unelmista voi tulla totta. Kerro mulle mistä sä just nyt unelmoit!