Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Liemisen kappaleesta Viime hetkellä?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Mitä mieltä olet Liemisen kappaleesta Viime hetkellä? // Kuva: www.facebook.com/lieminen

Kuka? Lieminen: Viime hetkellä

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometri-kappaleena kuullaan uutta musiikkia Tääl on Lieminen biisistä tutuksi tulleelta Liemiseltä. Viime hetkellä on tuorein sinkku Liemisen syyskuussa ilmestyvältä debyyttialbumilta. Biisi kertoo kahden kaveruksen laivareissusta, joka ei mene täysin odotusten mukaan. Kappale on tuotettu yhdessä legendaarisen JS16:n eli Jaakko Salovaaran  ja Stigin kanssa. Biisi sai ensisoittonsa Uuden musiikin aamuvuorossa tänään. Kirmaako Lieminen Hätä-Miikan ohi Rytmibarometri-viikon voittoon, siihen voi vaikuttaa vain peukuttamalla.

Hä? Biisin musiikkivideo heijastetaan tänään klo 21.30 Helsingin Lasipalatsin seinään. Samaan aikaan video ilmestyy osoitteeseen ylex.fi.