Hyppää pääsisältöön

Tuottajakaksikko Siman kesäbiisi syntyi luovassa krapulassa – katso video

Siman kesäbiisi sai alkunsa hauskan bileillan jälkeen.

Sima

Turkulainen R'n'B:stä vaikutteita ottava tuottajakaksikko Sima on julkaissut Tanssilattialla-nimisen debyyttisinglensä.

Karri Koiran ja Liemisen mieleen tuovalla kappaleella ei muusikoiden mukaan ole yhtä esikuvaa. Pehmeiden biittien ja kermaisen laulun päälle rakentuva kappale kulkee 80-luvun hengessä diskoista avoautoihin. Bailuanthem sai alkunsa luovassa krapulassa.

- Se lähti sunnuntaina, kun heräsimme samasta asunnosta ja tajusimme, että edellisenä iltana oli ollut megahyvää settiä. Ryhdyimme tekemään biisiä kotistudiossa ensin läpällä, mutta pian tajusimme, että siitä tulikin hyvä, Sima kertoo YleX:lle.

Sima ei aio tehdä täyspitkää albumia, vaan julkaisee sinkkuja, joihin kuvataan musavideot.

- Kokeilemme, jos tästä tulisi kesähitti. Jos tulee seuraavan viikon aikana 10 000 katselukertaa, niin teemme heti uuden sinkun ja videon. Vappuna pääsemme taas bilettämään, niin voi olla, että syntyy taas darrassa uusi biisi, Sima sanoo.

Katso Stone Filmsin kuvaama Tanssilattialla-musavideo alta.

Lähteet: YleX