Hyppää pääsisältöön

Aki Karjalainen Yle Kainuun päälliköksi

Yle Kainuun päälliköksi on nimitetty hum. kand. Aki Karjalainen, 28. Hän aloittaa tehtävässä 20.5.2014.

Aki Karjalainen on toiminut radioalalla yli 10 vuotta, viimeksi Radio Kajauksen pääomistajana, toimitusjohtajana ja vastaavana päätoimittajana. Aki Karjalainen on keskittynyt journalismiin ja laadukkaaseen sisältöön sekä yhteistyöhön alueen maakuntalehden kanssa. Kaupallisen radioalan RadioGaalassa Aki Karjalainen palkittiin huhtikuun alussa vuoden radioammattilaisena.

”Mielestäni Yle Kainuun merkitys alueellisen identiteetin luojana tulee jatkossa vain vahvistumaan. Maakunnan kuunnelluimman radion muutkin Kainuussa tehdyt sisällöt televisioon ja verkkoon kehittyvät. Kainuussa on näkyvissä voimakasta tekemisen meininkiä”, Karjalainen sanoo.

Karjalainen seuraa päällikön tehtävässä eläkkeelle jäävää Jukka Rossia.