Hyppää pääsisältöön

Juontaja sai munasta päähän – katso video

Cristal Snow epäonnistui Supersunnuntain Rottakokeessa ja sai rangaistukseksi raa'an kanamunan päähänsä suorassa lähetyksessä.

Cristalia munalla päähän // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

YleX:n Supersunnuntain Cristalin ja Saaran piti Rottakoe 2.0:ssa katsoa viikon ajan elokuvia inhoamastaan genrestä. Cristal katsoi ainoastaan kaksi anime-elokuvaa eli epäonnistui kokeessa surkeasti. Ajan halki harppaava tyttö ja Ponyo rantakalliolla eivät käännyttäneet juontajaa animen ystäväksi.

- Arvostan animaatiotyön määrää ja outoja juttuja, mutta miksi niissä huudetaan niin paljon, Cristal ihmettelee.

Cristal teki tietoisen valinnan, jätti loput elokuvista katsomatta ja päätti ottaa rangaistuksen vastaan. Saara oli innoissaan, kun pääsi iskemään raa'an kanamunan juontajaparinsa päähän suorassa lähetyksessä.

- Tästä tulee koko radiourani huikein päivä, Saara kommentoi.

Katso myös Cristalin tunnelmat rangaistuksen jälkeen.

Kauneusalan asiantuntija Saara lohdutti kollegaansa, että kanamuna on oikeastaan hyvä hiusnaamio. Saara onnistui itse katsomaan joka päivä kauhuelokuvan, mutta vihaa niitä vielä kokeen jälkeenkin.

- En ymmärrä vieläkään, miksi joku tahtoo vapaaehtoisesti katsoa elokuvan, jossa ihmisen oma tila häpäistään, sitä revitään ja sen päälle syljetään, Saara sanoo.

Saara katsoi Parents, Piranja, Scream, Hohto, The Ward ja Are You Afraid of the Dark -elokuvat. Lue juontajien kirjoittamat arvostelut Rottakoke 2.0:n blogista.

Lue myös:

Rottakoe tuo esiin Cristal Snowssa piilevän sarjamurhaajan

Cristal Snow hukkasi luottokorttinsa – lisähaastetta Rottakokeeseen

Supersunnuntain Rottakoe sai Cristalin ja Saran askartelemaan cosplay-asuja - katso

Lähteet: Supersunnuntai