Hyppää pääsisältöön

Weekend Festivalin kattaus valmis – katso uusimmat esiintyjät

Weekend Festival on julkaissut viimeiset uudet kiinnityksensä, mutta promoottori Hardi Loogin mukaan yllätysnimiä saattaa vielä olla luvassa.

weekend festival // Kuva: SKM Photo / Sami Hakala

Weekend Festivalin koko esiintyjäkaarti on julkistettu. Tapahtumaan on kiinnitetty aikaisempien julkaisujen artistien lisäksi kansainvälinen DJ-tuottajakaksikko Dimitri Vegas & Like Mike sekä Wolfpack. Uusia kotimaisista kiinnityksiä ovat Redrama, Nopsajalka, K-System, Joonas Hahmo, DJ Dosse ja salaperäinen DJ Elukka.

Dimitri Vegas & Like Mike on kreikkalais-belgialainen DJ-kaksikko, jonka muodostavat Dimitri ja Michael Thivaios. Kaksikko on yksi tämän hetken menestyneimmistä tanssimusiikkia soittavista DJ-nimistä, ja heidät noteerattiin viime vuonna sijalle 6 DJ-magin arvostetussa äänestyksessä. Dimitri Vegas & Like Mike on viime vuosina nähty lähes kaikilla maailman suurimmilla elektronisen musiikin festivaaleilla, ja he ovat tehneet yhteistyötä mm. niin ikään Weekend Festivalilla esiintyvien Martin Garrixin ja Afrojackin kanssa.

Uusien julkistusten myötä Weekend Festivalin artistikattaus on nyt valmis, mutta promoottori Hardi Loogin mukaan yllätysnimiä saattaa vielä olla luvassa. Weekend Festivalista on tänä vuonna rakentumassa aiempaa suurempi kokonaisuus ja sen yhteydessä tullaan näkemään myös oheistapahtumia Helsingin yökerhoissa. Artistien lisäksi festivalilla nähdään myös muita näyttäviä performansseja ja alueelle tuodaan monenlaisia aktiviteetteja festariyleisön iloksi.

Elokuun 15.–16. päivinä järjestettävään Weekend Festivaliin ovat esiintymisensä jo aiemmin varmistaneet mm. kansainväliset supertähdet Deadmau5, Calvin Harris, Hardwell, Afrojack ja Knife Party. Lisäksi festivaalialueen lavoilla nähdään kymmeniä muita suosittuja ulkomaisia ja kotimaisia nimiä.

Katso tarkempi artistikattaus ja lisätietoja festivaalista osoitteesta www.wknd.fi.

Lähteet: Weekend Festival