Hyppää pääsisältöön

Huippu-DJ:t kokosivat vapun parhaimman etkosoittolistan – kuuntele

Tämä soittolistan groove toimii kaikissa säissä kellonaikaan katsomatta.

Wappudancet // Kuva: YleX

YleX:n taajuuden tänä vappuna valtaavat huippu-DJ:t ovat laatineet kevään huipentavaan juhlaan sopivan soittolistan, jonka sinäkin voit pyöräyttää soimaan Spotifyssä. DJ Orion, Matti Airaksinen, Darude, K-System, Super8 & Tab, Rony Rex ja DJane J7 ovat valinneet soittolistalle groovaavaa musaa, jonka soidessa on kiva fiilistellä vappupäivän pöhinää vaikkapa puistopiknikillä.

Vappupäivän iltana onkin aika kytkeytyä YleX:n virtaan kiinni, sillä seitsemän tunnin suora Wappudancet-lähetys alkaa 1. toukokuuta kello 17.00.

- Wappudancet on loistava kattaus tämän hetken elektronisen musiikin nouseviin staroihin ja kiintotähtiin. YleX:n studioon isketään DJ-dekit ja mikseri – silloin nähdään nämä tyypit tositoimissa! Illan isäntä, DJ Orion on kertonut aiemmin lähetyksestä.

Tsekkaa alta Wappudancet – brunssietkot -soittolista!